ehandelsdagen.se

Lager och leverans hos e-handlare

Den som säljer varor online är i behov av ett lager där man har sina produkter och varor. Lager och leverans hos e-handlare är det som kan vara något att prioritera och få att fungera smärtfritt. Ett lager där man inte hottar produkter och det man ska packa varor i fungerar inte. Ordning och reda måste det vara.

Det ska vara enkelt att hitta de varor som sålts. Varje dag så ska det skickas med fraktbolag runt om i vårt avlånga land allt som beställts. Se till att ha det som krävs för att allt ska gå smidigt att packa varor och att skicka iväg dessa. Om man har olika typer av produkter i sin e-handel så krävs det att man har olika möjligheter att paketera det som ska skickas. Det kan vara e-handelspåsar där företagets logga är tryckt eller kartonger som är anpassade för ett visst antal produkter.

Se till att ni har allt som ni behöver för att lager och leverans ska fungera. Ordning och reda är viktigt och var sak på sin palts. Man ska inte behöva gå och leta efter tejp, e-handelspåsar eller kartonger. Tågordningen bör vara följande: leta och hämta produkt, paketera produkt, klistra på försändelseavi, placera produkt i postvagn för att skicka produkten. Det behöver även finnas plats för returer och hur ni hanterar dessa. Det gäller att hitta rutiner för att allt ska fungera så smidigt som möjligt på ert lager.