ehandelsdagen.se

Få inspiration till någon form av ny marknadsföring

Att vara E-handlare betyder det ständiga kravet att alltid synas online. Faktum är att du också kan tjäna pengar på att synas i den fysiska världen. Det enda som är nödvändigt för att kunderna ska handla hos dig är att de vet ditt namn och kan förknippa det med din verksamhet.

För att nå ut till flera potentiella kunder kan du då använda dig av profilprodukter. Varför inte vara med på en mässa och ge bort kepsar och tygkassar. Ja, som du vet kommer de inte bara att handla hos dig. Det kan dock vara bra att andra ser dem bära en kasse med ditt namn. Klicka dig vidare här för några bra exempel.

Därför fungerar profilprodukter

Det är få former av marknadsföring i den fysiska affärsvärlden som slår profilprodukter. Det är heller inte helt utan anledning. Genom att marknadsföra dig med profilprodukter ger du bort något som personer har användning för. På samma gång matar du dem med ditt namn och budskap.

Resultatet av det blir att de minns dig och ditt företag varje gång de behöver en produkt eller tjänst du erbjuder. På så sätt blir profilprodukter ett mycket kraftfullt och effektivt komplement även till dig som bedriver E-handel.